Vacature medewerker bediening

Vacature medewerker bediening

Functieomschrijving
Als allround medewerker bediening ben je actief bij Bella Sardegna in Roden. Hier weet je op prettige doch professionele wijze de gasten te voorzien van persoonlijke service. Je verleent gastvrijheid op een ongedwongen en toch representatieve manier waarbij de gast in het middelpunt staat. Als allround medewerker bediening ben je een belangrijke schakel in het team waarin je enerzijds stuurt en coacht en anderzijds verantwoordelijkheden aflegt aan je leidinggevende. Flexibiliteit, teamspirit, motivatie en collegialiteit zijn belangrijke elementen in het uitvoeren van de functie. Je toont hoge mate van interesse in producten en diensten en voert met passie en enthousiasme voor het vak je werkzaamheden uit.

Taken en verantwoordelijkheden
Opnemen van bestellingen / geven van informatie / ontvangen en correct en gastvrij te woord staan van binnenlandse- en buitenlandse gasten / kassaverantwoordelijkheden; opmaken van rekeningen en afrekenen / aannemen en verwerken van tafelreserveringen / serveren van bestellingen (gerechten en dranken) / bedienen, gastcontact is informerend, adviserend, probleemoplossend en gericht op dienstbetoon. Uiteraard zijn bovenstaande taken slechts een deel van de taken die je als allround medewerker vervult.

Functie-eisen
Werken in de horeca doe je met passie! De juiste combinatie vinden tussen service, persoonlijke aandacht en professionaliteit is essentieel in ons vak. Daarom vragen wij medewerkers met een passie voor gastheer/gastvrouwschap en een leergierige en professionele instelling.

De volgende eigenschappen worden in deze functie van je verwacht:

  • Minimaal 16 jaar oud
  • Je bent gastvrij, representatief en beleefd
  • Ervaring in een dergelijke functie is een pré
  • Communicatief makkelijk in de omgang met gasten en collega’s
  • Je voelt je thuis in een servicegerichte omgeving
  • Je bent bereid om avond- en weekenddiensten te werken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent gemotiveerd en niet bang voor een uitdaging
  • Professionele en servicegerichte houding.

 

Wat bieden we?
- Een salaris conform horeca cao
- Een prettige werksfeer
- Parttime contract, uren in overleg

Solliciteren?
Stuur je CV en motivatiebrief naar info@bellasardegna.nl t.a.v. C. Behrendt