Restaurant

La dolce vita! Oftewel het goede leven!

Bella Sardegna heeft een stukje Italië naar Roden gehaald!

Al 35 jaar wordt er in ons ristorante-pizzeria met liefde en passie voor de Italiaanse keuken gewerkt. Margriet & Angelo Simbula openden in 1981 voor het eerst de deuren van het restaurant en lieten hun gasten kennis maken met de Italiaanse keuken. De roots van Angelo liggen op het Italiaanse eiland Sardinië en zodoende kreeg het restaurant dan ook heel toepasselijk de naam Bella Sardegna, oftewel “mooi Sardinië.

Met dezelfde passie als hun voorgangers staat sinds een aantal jaren de tweede generatie aan het roer van het restaurant. Zoon Tom en zijn partner Chris hebben het oppervlak in 2012 fors uitgebreid met het naastgelegen pand. De eigentijdse inrichting met retro en industriële elementen zorgt ervoor dat jong en oud zich er thuis voelen.

Middels de open keuken kunt u zien hoe chef Eva en haar keukenbrigade zich iedere avond weer uitsloven om van uw avond een culinair feestje te maken. Aan de voorkant staat een enthousiast en bekwaam bedienend team die er samen met de keukenbrigade naar streeft om u een plezierige avond te bezorgen!

Ons restaurant is 7 dagen per week geopend vanaf 17.00 uur. Wij raden u aan om te reserveren om zo teleurstellingen te voorkomen. U kunt hiervoor contact opnemen met tel. 050 - 501 48 48

Graag zien we u binnenkort als gast van ons restaurant!

Met gastvrije groet,

Team Bella Sardegna